"Uw tuin als uitstraling"

"De tuin bepaald de uitstraling van uw huis of bedrijf. Het is dus heel belangrijk dat de u zich herkent in uw tuin. Ook is uw tuin een gedeelte van uw woonerf waar u veel tijd in door wil brengen met vrienden en familie en waar u zich thuis wilt voelen. Met onze kennis en ervaring willen we niets anders dan u helpen met het omzetten van uw ideeën in een droomtuin."

 

Van plan tot ontwerp:

Geen enkel project word gestart zonder een goed doordacht plan. Vreemd genoeg zien we dat dit bij tuinen wel regelmatig voorkomt. Zonder goed nagedacht te hebben over een goed tuinontwerp worden de verschillende tuindelen in verschillende stijlen bij elkaar gezet, zonder dat er sprake is van een evenwichtig en samenhangend geheel. Ook de relatie tussen tuin en woning krijgt vaak te weinig aandacht.

 

Voor dat we beginnen met het ontwerp van uw tuin komen we graag bij u langs. In een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek maken we kennis en gaan we samen kijken wat naar uw wensen. We laten u enkele voorbeelden zien van afgeronde projecten om u een idee te geven in welke stijl u uw tuin kunt inrichten.

 

De prijs van de tuin is afhankelijk van veel factoren; de maat van de tuin, persoonlijke wensen en bouwkundige elementen. We stemmen deze factoren op elkaar af en houden hierbij rekening met uw budget. We gaan samen op zoek naar de mogelijkheden die bij u passen.

 

Als we met elkaar een goed beeld hebben gekregen van uw wensen, ideeën en de mogelijkheden gaan we over tot het daadwerkelijke ontwerp. We meten uw tuin in en zetten het ontwerp om in een tekening met beplantingsplan en ook daarbij de offerte. Op deze manier krijgt u al een goed inzicht van hoe uw tuin er ongeveer uit gaat zien.

 

Zijn alle details naar wens en zijn en eventuele aanpassingen doorgevoerd? Dan gaan we graag over tot de aanleg van uw tuin.

 

Hoe onze werkwijze hierin is kunt u vinden bij het kopje 'tuinaanleg' boven in de menubalk.

 

 

 

 

 

 

Foto album

Klik voor een vergroting op de afbeelding

Benedeneind 472 NZ - Benschop - Tel: 0651 248 330 - info@rijkentuinaanleg.nl