Bestrating

Rijken tuinaanleg is al jaren een betrouwbaar adres voor het aanleggen van sierbestratingen, opritten, terrassen. Voor het bestraten van tuin of terras is vakkennis en goed materiaal een vereiste.

 

Rijkentuinaanleg heeft veel ervaring op het gebied van bestrating. Bij ons kunt u dan ook terecht voor zo ongeveer alle soorten van bestrating. Door de kennis en vakkundigheid kan uw straatwerk weer jarenlang mee.

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij te bieden hebben en vraag vrijblijvend naar extra informatie.

 

Foto album

Een greep uit onze projecten.

Natuursteen

Naast de beplanting is natuursteen zo ongeveer wel het meest gebruikte materiaal in de tuinen. Het is onderhoudsvrij en behoud zijn natuurlijke kleur. Ook is natuursteen niet trendgevoelig en het geeft uw tuin een exclusieve uitstraling.

Klik voor een vergroting op de afbeelding

Gebakken bestrating

Een terras met kleiklinkers heeft allure en klasse te over. Trendy en tijdloos tegelijk. Verfijnd en robuust...

Traditioneel en toch modern. Wij hebben veel gewerkt met gebakken bestrating. Een ideale bestrating om verschillende vormen te verwerken in uw straatwerk.

Siertegels

Op uw terras wordt plezier gemaakt, gespeeld, gegeten en genoten... Met het bijzonder uitgebreide keuze van terrastegels vindt u beslist de tegel die perfect aansluit bij uw smaak. Tegels zijn goed te combineren met andere soorten van bestrating..

Benedeneind 472 NZ - Benschop - Tel: 0651 248 330 - info@rijkentuinaanleg.nl