Kennismaking

Rijken Tuinaanleg v.o.f is een bedrijf dat zich bezig houd met het omzetten van al uw wensen in en om uw tuin.

Arian Rijken is van jongs af aan al geïntresseerd in tuinen. Nadat hij zijn opleiding af had gemaakt werkte hij bij verschillende bedrijven om ervaring op te doen. Zo'n 10 jaar geleden zette Arian de stap en begon als zelfstandig tuinman.

 

U bent bij Rijken Tuinaanleg op het juiste adres voor meer dan tuinaanleg alleen. "Wij zijn een klein flexibel bedrijf dat de klant veel te bieden heeft. Naast het aanleggen van tuinen zijn we ook gespicialiseerd in alle soorten bestrating en kunt u bij ons ook terecht voor allerlei soorten producten als bijvoorbeeld speeltoestellen." Aldus Arian.

 

Tegenwoordig heeft Rijken Tuinaanleg een grote groep tevreden klanten. Naast het aanleggen van tuinen kunt u bij Rijken Tuinaanleg ook terecht voor het maken van speeltoestellen en het repareren of aanleggen van beschoeiingen en andere houten tuinelementen. Verschillende voorbeelden van projecten kunt u vinden in het fotoalbum.

 

Iedere tuin is een apart project en geen één tuin is hetzelfde. Rijken Tuinaanleg gaat dan ook eerst het gesprek aan met de klant. In dit gesprek worden de wensen en ideeën op papier gezet en adviseren ze over de mogelijkheden die passen bij de tuin van de klant.

 

"Een tuin bepaald de uitstraling van je huis of bedrijf. Het is dus heel belangrijk dat de klant zich herkent in zijn of haar tuin. Het is een deel van jezelf. Met onze kennis en ervaring willen we niets anders dan mensen helpen met het omzetten van hun ideeën in een mooie tuin."

 

Kortom, bij Rijken Tuinaanleg kunt u terecht voor de complete zorg van uw buitenleven.

 

Foto album

Benedeneind 472 NZ - Benschop - Tel: 0651 248 330 - info@rijkentuinaanleg.nl